Situacije: Kaos kabaret

facebook_cover

Program Situacije poziva vas na izvedbu predstave Kaos kabaret, kojom CirkoБalkana već niz godina na ulicama diljem regije popularizira cirkus i uličnu umjetnost. Pridružite im se na Krvavom mostu, u ponedjeljak, 29. travnja od 19 sati.

***Zbog vremenskih (ne)prilika izvedba je odgođena, o novom datumu obavijestit ćemo naknadno***

Program Situacije provodi se u suradnji AKC Attack i Udruge Cirkorama kroz projekt “Korak dalje – prema uključivoj kulturi” koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Cirkobalkana kolektiv predstavu Kaos Kabaret već godinama izvodi na ulicama diljem regije i na taj način populariziraju cirkus i uličnu umjetnost. Svojom vještinom, tehnikom i čestom improvizacijom i interakcijom s publikom ovaj kolektiv privlači pozornost slučajnih prolaznika, stavlja im osmjeh na lice i ne rijetko se poigrava aktualnim društvenim i političkim pitanjima.

Organizacija događaja sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruge za promicanje kultura Kulturtreger.

Projekt Korak dalje prema uključivoj kulturi AKC provodi u partnertstvu s organizacijama: Kulturtreger, Savez udruga Operacija grad, Multimedijalni institut (MI2), Udruženje za razvoj kulture – URK i WHW/Što, kako i za koga i Centar za mirovne studije.

___Lenta_element2_A4_hi res