Arapska večer: plesno i gastronomsko druženje u ATTACK-u

 

fb cover

Nakon što je u ožujku programom Drugačija glazba započela javna kampanja projekta Korak dalje – prema uključivoj kulturi, nakon ljetne stanke, u petak, 20. rujna vraćamo se u Attack gdje ovog puta posjetitelje očekuje plesno druženje pod nazivom Arabian Night.

Ambient i chill out glazbu, tematski povezanu s bliskoistočnim glazbenim izričajima, birat će Indra, Blue Forest i Hand of Damaru. Uz plesni dio, moći ćete uživati i u degustaciji specijaliteta arapske kuhinje. Ulaz je besplatan, a program započinje u 21 sat.

Projekt Korak dalje – prema uključivoj kulturi provodi niz zagrebačkih udruga iz područja kulture, umjetnosti, ljudskih prava i mladih koje se zalažu za osnivanje novog, Interkulturnog društvenog centra koji će odgovoriti na aktualne društveno-kulturne izazove, promovirati socijalnu uključivost i unapređenje interkulturalnog dijaloga.

Organizacija događaja sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj najave isključiva je odgovornost Udruge za promicanje kultura Kulturtreger.

___Lenta_element2_A4_hi res